Bornova’da iyiliğin dersi

Bornova Belediyesi ile Ege Üniversitesi işbirliği ile öğrencilerinin ders kapsamında yaşlılar için hazırladığı Dost Eli projesi hayata geçirildi.

Projelerimiz

Altındağ Kapalı Spor Kompleksi

2 bin 500 izleyici kapasiteli Altındağ Spor Kompleksi, 5 bin 200 metrekaresi kapalı olmak üzere, toplam 14 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Üç kat olarak planlanan tesiste tek tribünlü 250 kişilik antrenman salonu da bulunacak.

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Kültür İşleri Müdürlüğü

Müdürlük olarak görevimiz, ilçemiz sınırları içinde bulunan tüm eğitim ve öğretim kurumları ile işbirliğine girmek, önemli gün ve haftalarda sosyal, kültürel, sanatsal ve eğitim alanlarında çeşitli etkinlikler yapmaktır.

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Form ve Dilekçeler

Dilekçe Örneği ve formlar için yazının sonundaki ilgili bağlantıyı ziyaret ederek tüm form ve dilekçeleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi