*  Teknik ekip kursları Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ nun 18 yaş ve üzeri yaş grubu  katılımcılar için düzenlediği bir kurstur.

• Kursa katılım, başvuran katılımcılar arasından mülakatla belirlenir.
  • Kurslar, 04 Kasım 2018 tarihinde başlayacak ve Mayıs sonuna kadar devam edecektir.
  • Dersler her Pazar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacaktır.
  • 2000 doğumlulardan küçükler alınmayacaktır.
  • Teknik ekip kurs başvuru kayıtları 18 Ekim 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra kayıt alınmayacaktır. 19 Ekim 2018 Cuma günü seçme saati konusunda bilgilendirme için e-posta gönderilecektir.

Kursiyer seçim süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdadır;

(*) Seçmeler 21 Ekim 2018 Pazar günü Çamdibi Katlı Pazaryeri Nedret Güvenç Sahnesi’nde yapılacaktır. Kazanan adaylar  Uğur Mumcu KSM’de eğitim görecektir.

(*) 2018-2019 eğitim sezon ücreti 01 Kasım – 20 Kasım 2018 tarihleri arasında tahsil edilecektir.

ÜCRETİN ÖDENMESİ:

Bornova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’ne ya da “bornova.bel.tr adresindeki e-belediye sekmesinden “TC kimlik numarayla tahsilât”  butonuna tıklayarak yatırılacaktır.

Ücret uygulaması şu şekilde olacaktır ;

Sezon (8 aylık) eğitim ücreti      :  120 TL.

1. derece personel yakını : 90 TL.

Aynı aileden birden fazla kişi (1.derece akraba) (kişi başı) :  90 TL.

Formlarda dikkat edilmesi gereken noktalar;

(*) Formların eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

(*) Formlardaki e-posta bölümlerinin dikkatli doldurulması gerekmektedir. Çünkü sizlerle iletişim

e-posta aracılığı ile yapılacaktır. Bildirimleri almak için e-posta adreslerinizi kontrol etmeniz rica olunur.