GÜZEL BALKON-GÜZEL BAHÇE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Bornova ilçe sınırları içerisinde bulunan evlerin balkonları ve bahçelerinde, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak ve kent içerisinde doğanın yaşamasını sağlamak amacıyla ‘Güzel Balkon – Güzel Bahçe Yarışması’ düzenlenmiştir.

Güzel Balkon :  Bornova ilçesi sınırlarında bulunan ve sahipleri tarafından aşağıdaki koşullara göre Belediyemize başvuruda bulunan balkonlar değerlendirmeye alınacaktır.

Güzel Bahçe : Bornova ilçesi sınırlarında bulunan ve sahipleri tarafından aşağıdaki koşullara göre Belediyemize başvuruda bulunan bahçeler değerlendirmeye alınacaktır.

BAŞVURU KOŞULLARI

1) Bornova ilçe sınırları içerisinde bulunan konutlarda yaşayan herkes yarışmaya katılabilir.

2) Etkinliğimize katılmak isteyen yarışmacılar, www.bornova.bel.tr adresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden temin edebileceğiniz şartnamemiz ekindeki başvuru formunu doldurarak aşağıda belirtilen adrese şahsen başvuruda bulunabilirler.

3) Yarışmacılar, değerlendirilecek balkon veya bahçenin en az 5 farklı noktasından alınacak renkli fotoğraflar ile birlikte başvuruda bulunacaklardır.

4) Yarışmada değerlendirilecek balkonun veya bahçenin CD ortamına yüklenmiş veya A3 boyutunda renkli baskısı alınmış en  az 5 fotoğrafı ve başvuru formu ile birlikte formda belirtilen teslim adresine şahsen yapılan başvurular kabul edilecektir.

5) “En Güzel Bahçe” kategorisinde katılacak yarışmacılar, yarışmaya konu olan bahçenin bulunduğu apartman ve/veya sitenin yönetim kurulu tarafından onaylanmış ve karar defterine işlenmiş belgesini başvuru esnasında sunmak zorundadırlar.

6) Yarışmacıların balkon ve bahçe ile ilgili çekilmiş fotoğraflarının telif hakkı yarışmacıya aittir. Fotoğrafların hiçbir şekilde sahibinden izin alınmadan basım, yayın ve paylaşımı yapılmayacaktır.

7)  Bornova Belediyesi’nin, yarışmanın değerlendirmesi için kurduğu jüri üyeleri tarafından yarışmacı balkonlarda veya bahçelerde fotoğraf çekimi yapılabilecektir.

8) Yarışmacı balkon veya bahçeler tamamen sahipleri tarafından işbu şartnameye uygun olarak düzenlenecektir. Yarışmacılar profesyonel olarak balkon veya bahçe düzenleme hizmeti, peyzaj mimarlığı hizmeti sunan kişilerden veya firmalardan destek, katkı, hizmet alamazlar ve yarışma ile ilgili hiçbir hak iddia edemezler.

9) Yarışmacılar sadece bir kategoride yarışmaya katılabilirler.

10) Yarışmacılar, Bornova Belediyesi’nin belirlediği tüm şartları onaylamış kabul edilir.

JÜRİ DEĞERLENDİRİLMESİ

1) Yarışmacılar, balkon veya bahçenin en az 5 fotoğrafını başvuru formları ile birlikte en geç 18.05.2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen adrese elden teslim edeceklerdir.

2) Jüri tarafından başvurular değerlendirilecek ve birinci, ikinci ve üçüncüler belirlenecektir. Dereceye giren Güzel Balkon ve Güzel Bahçe kategorisindeki katılımcılar Bornova Belediyesi tarafından ödüllendirilecek olup, tüm katılımcılara Teşekkür Belgesi verilecektir.

3) Dereceye giren balkonların ve bahçelerin ödüllerinin verileceği yer ve tarih katılımcılara telefonla bildirilecektir.

ÖDÜLLER

‘GÜZEL BAHÇE’ Kategorisinde yarışmaya katılanlardan;

BİRİNCİYE:    Bir Tam Altın;

İKİNCİYE:      Bir Yarım Altın;

ÜÇÜNCÜYE:  Bir Çeyrek Altın.

‘GÜZEL BALKON’ Kategorisinde yarışmaya katılanlardan;

BİRİNCİYE:    Bir Tam Altın;

İKİNCİYE:      Bir Yarım Altın;

ÜÇÜNCÜYE:  Bir Çeyrek Altın.

YARIŞMAYA KATILIM BELGELERİNİN TESLİM EDİLECEĞİ ADRES VE TELEFON

Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Ergene Mah. 2 Sok. No:7 Kat:5 Bornova Belediyesi Ek Hizmet Binası Bornova/İZMİR

Telefon: (232) 999 29 29  Dahili: 2204-2208-2202

GÜZEL BALKON – GÜZEL BAHÇE YARIŞMASI

KATILIMCI BAŞVURU FORMU

BAŞVURU SAHİBİNİN;

ADI – SOYADI:

ADRESİ:

TELEFONU:

Yarışma Kategorisi (Başvurduğunuz kategoriye ait kutucuğu işaretleyiniz.)

Güzel Balkon                                                 Güzel Bahçe

BAŞVURU TARİHİ:

BAŞVURU SAHİBİNE AİT İMZA: