Bornova Belediyesi, üniversite öğrencilerini Paintball Şöleni’nde buluşturuyor. 8 üniversitenin takımlarının katılacağı turnuva, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Homeros Vadisi’nde yapılacak. İlk karşılaşma ise belediye başkanları ile üniversite öğretim üyeleri arasında olacak

Bornova Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Üniversitelerarası Paintball Şöleni”nde spor ve eğlence biraraya gelecek. İzmir’deki 8 üniversiteden gençlerin birer takımla katılacağı karşılaşmalar 12-18 Mayıs tarihleri arasında Homeros Vadisi’nde yapılacak. İlk karşılaşmanın ilçe belediye başkanları ile üniversite öğretim üyeleri arasında yapılacağı 19 Mayıs Üniversitelerarası Paintball Şöleni’nde renklerin savaşı yaşanacak.

10’ar kişilik takımlar yarışacak

Şölen sayesinde üniversiteli gençler final sınavları öncesi hem kısa bir mola verecek hem de eğlenip yeni dostluklar kurma fırsatı bulacak. Şölen kapsamında; İzmir’deki 8 üniversitenin öğrencileri 10’ar kişilik takımlar kurarak karşı karşıya gelecek. Her karşılaşmada bir takım elenecek. Finale kalan 2 üniversitenin öğrencileri şampiyon olmak için mücadele edecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için pek çok etkinlik yaptıklarını belirterek, “Paintball da bu etkinliklerimizden bir tanesi. Üniversiteli gençlerimizle gerçekleştireceğimiz bu şölenin renkli ve eğlenceli olacağına inanıyorum” dedi.

ETKİNLİK PROGRAMI

Tarih : 12 Mayıs 2015
Saat : 17.00
Etkinlik : İzmir ilçe belediye başkanları ile üniversite öğretim üyelerinin katılacağı açılış kokteyli, ardından başkanlar ve öğretim üyelerinin paintball karşılaşması.

Tarih : 13-17 Mayıs 2015
Saat :18.00