Bornova Belediyesi Kurumsal Web Sitesi
ENGLISH
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
    • Başkan
    • Başkanın Mesajı
    • Organizasyon Şeması
    • Meclis Üyeleri
    • Muhtarlar
    • Tarihçe
    • Etik Komisyonu
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İhtisas Komisyonları
    • Yönetmelikler
    • Birimlerimiz
    • Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları
    • Kardeş Belediyeler
    • Üyeliklerimiz
    • Saydamlık ve Hesapverilebilirlik
  • Raporlar
  • E-BELEDİYE
    • E-Belediye Hizmetleri
    • İhale İlanı
    • İstek Şikayet
    • İmar e-Ruhsat
    • Taşınmaz Mal Kiralama İlanı
    • Sicil Arama
    • Bilgi Edinme (Gerçek)
    • Bilgi Edinme (Tüzel)
    • Parselasyon Planları
    • İmar Durumu Sorgulama
    • Meclis Kararları
    • Meclis Gündemi
    • Askıya Çıkan İmar Planları
    • IBAN numaraları
  • Bornova Rehberi
  • İletişim
Hızlı Menü

Bornova’da  23 Nisan coşkusu

  • Ana Sayfa
  • /
  • Haberler
  • / Bornova’da  23 Nisan coşkusu

Bornova’da  23 Nisan coşkusu

Bornova Belediyesi’nin Çocuk Aktivite Merkezleri’nde eğitim alan çocuklar, Ayfer Ferah Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı.
22 Nisan 2022




Bornova Belediyesi’nin Çocuk Aktivite Merkezleri’nde eğitim alan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu erkenden yaşadı. Hazırladıkları dans gösterilerini Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda sunan çocuklar, onlar için sahnelenen tiyatro oyunuyla da eğlenceli vakit geçirdi.

Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 5 ayrı çocuk oyun aktivite merkezindeki öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Toplam 350 çocuğun sahneye çıktığı etkinlik, ailelere duygu dolu anlar yaşattı. Çocuklar kendi gösterilerinin ardından aynı sahnede “Arkadaşlar özeldir” isimli çocuk oyununu izleyerek eğlenceli vakit geçirdi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından birinin çocuk aktivite merkezleri olduğunu söyleyerek, “Bu merkezler, kadınlarımızın toplumsal, siyasal ve ekonomik hayattaki paylarının artması açısından çok önemli. Kadınlarımızın istihdama ve toplumsal yaşama katılacak  zamanı bulması için çocuklarını güvenle bırakabilecekleri alanlara ihtiyaçları var” dedi. Şu anda 5 olan çocuk aktivite merkezi sayısını önümüzdeki iki yıl içinde 15’e çıkaracaklarını söyleyen Başkan İduğ, “Hem çocuklarımızın gelişimi sağlamak, onlara fırsat eşitliği tanımak hem de annelerin yaşama katılmasına imkan vermek istiyoruz” dedi.

Başkan İduğ, çocukların anaokulundan üniversiteye kadar yararlanabilecekleri dijital bir eğitim sistemi olan Dijital Sınıf’ı kurduklarını söyleyerek, “Buradaki çocuklarımızın hepsine birer şifre vererek üniversiteye kadar dershaneyi Bornova Belediyesi olarak hediye edeceğiz” dedi.

BORNOVA HEPİMiZİN!

Copyright © 2022 Bornova Belediyesi
Tüm hakları saklıdır.

Kazım Dirik Mah. Fevzi Çakmak Cad. No: 38  |  Telefon: (0232) 999 19 19  |  E-mail: [email protected]