ÖNEMLİ DUYURU! Alınan bilgilere göre, İlimizdeki bazı firmalarımızdan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İDUĞ’un ismi kullanılarak bağış adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Başkanımızın veya Bornova Belediyesi’nin kesinlikle her ne ad altında olursa olsun bağış toplama gibi bir talebi ve uygulaması yoktur. Vatandaşlarımızdan ve firmalarımızdan kesinlikle bağış için para talep edilmemektedir. Belediyemizin ilgili birimleri sosyal yardımlar konusunda gerekli çalışmaları yapmaktadır. Yaklaşan Ramazan Ayı’nı kullanarak para toplamak isteyenlere kesinlikle inanmayınız. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın mutlaka güvenlik güçlerine haber vermeleri rica olunur.

ÖNEMLİ DUYURU!

DENİZKURDU-2019 Tatbikatı kapsamında; Deniz Kuvvetlerimizin TCG YAVUZ, TCG ERDEK ve TCG AKÇAKOCA gemileri 21 Mayıs 2019 Salı, 22 Mayıs 2019 Çarşamba ve 23 Mayıs 2019 Perşembe günleri 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında İzmir Alsancak Limanında Halkımızn ve öğrencilerin ziyaretine açılacaktır. Halkımıza saygıyla duyurulur.