“Bornova Bizim Evimiz” sloganı ile ilçenin her noktasına ve herkese hizmet etmek için çalışan Bornova Belediyesi, Bornova Ailesi’ne yeni katılan bireyler için özel bir hediye hazırladı. Yeni doğan bebekler ve ailelerine özel olarak yapılan hediye paketleri dağıtılıyor.

Özel olarak hazırlandı

Özel olarak tasarlanmış paketin içerisinde, hatıra defteri özelliği taşıyan fotoğraf albümü, üretimi Bornova Kadın Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen anne karnındadaki pozisyonu ile bir kalp içerisine yerleştirilmiş sabundan bebekve göğsünde hoşgeldin bebek yazılı zıbın yer alıyor. Turkuaz mavisi paket içerisinde yer alan ürünler kız çocukları için pembe, erkek çocukları için ise mavi olarak tasarlandı. Ürünler ve içerisine konuldukları kutu çevreye ve bebeğe zarar vermeyen malzemeler ve kumaştan üretildi.