Bornova Belediyesi Kurumsal Web Sitesi
ENGLISH
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
    • Başkan
    • Başkanın Mesajı
    • Organizasyon Şeması
    • Meclis Üyeleri
    • Muhtarlar
    • Tarihçe
    • Etik Komisyonu
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İhtisas Komisyonları
    • Yönetmelikler
    • Birimlerimiz
    • Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları
    • Kardeş Belediyeler
    • Üyeliklerimiz
    • Saydamlık ve Hesapverilebilirlik
  • Raporlar
  • E-BELEDİYE
    • E-Belediye Hizmetleri
    • İhale İlanı
    • İstek Şikayet
    • İmar e-Ruhsat
    • Taşınmaz Mal Kiralama İlanı
    • Sicil Arama
    • Bilgi Edinme (Gerçek)
    • Bilgi Edinme (Tüzel)
    • Parselasyon Planları
    • İmar Durumu Sorgulama
    • Meclis Kararları
    • Meclis Gündemi
    • Askıya Çıkan İmar Planları
    • IBAN numaraları
  • Bornova Rehberi
  • İletişim
Hızlı Menü

Sofralar ayrı, gönüller bir

  • Ana Sayfa
  • /
  • Haberler
  • / Sofralar ayrı, gönüller bir

Sofralar ayrı, gönüller bir

İlk iftar Pınarbaşı’nda
25 Nisan 2020



Koronavirüs salgını toplu katılımla gerçekleşen iftar buluşmalarına izin vermese de, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ Ramazan’ın ilk günü akşamında vatandaşlarla birlikte oldu, sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen büyüklerimize moral verdi.

Başkan İduğ, Ramazan’ın ilk iftarında Pınarbaşı Gürpınar Mahallesi’nde oturan Balı Ailesi’nin iftar sofrasına konuk oldu. Abdülkerim Balı(75) ve Nermin Balı(65) Çifti ile iki oğlu ve kızları ile sosyal mesafenin korunduğu sofrada orucunu açtı. Başkan İduğ, iftar sonrası ise yine aynı mahallede ikamet eden Çiçekçi Ailesi’ne geçti. Sami Çiçekçi(68) ve Eşi Gülşen Çiçekçi’nin(65), üç katlı binada 2 oğlu, 1 kızı ve 6 toruna ile birlikte yaşadığı aile apartmanının bahçesinde çay içti, sohbet etti.

Ramazan’ın kardeşliğin, paylaşmanın, birlikteliğin ayı olduğunu söyleyen Başkan Mustafa İduğ, kendisini misafir eden Balı ve Çiçekçi Ailelerine teşekkür etti. Bornova Belediyesi olarak kurdukları dostluk sofralarına zorunlu olarak bu yıl ara verdiklerini söyleyen Başkan İduğ, “Gönül isterdi ki tüm hemşehrilerimiz ile birlikte olalım ama bu mümkün değil. Hepimizin sağlığı için evimizde kalmak durumundayız. Ben en azından Ramazan boyunca değerli büyüklerimizle birlikte olmaya çalışacağım. Aramıza sosyal mesafeler girse de aynı sofrada bulunmak, aynı yemeği yemek kadar güzeli yok” diye konuştu.

BORNOVA HEPİMiZİN!

Copyright © 2022 Bornova Belediyesi
Tüm hakları saklıdır.

Kazım Dirik Mah. Fevzi Çakmak Cad. No: 38  |  Telefon: (0232) 999 19 19  |  E-mail: [email protected]